lasseiudon Inlagd Fredag kl 06:51 Dela Inlagd Fredag kl 06:51 Suck, jag har slarvat bort mammas gamla recept på Julskinka i ugnen! Det handlade om att gnida in skinkan med en stor kryddblandning och sedan vira in allt i folie och tillaga på låg värme i lång tid. Resultatet blev en kanongod skinka och framförallt fick man en väldigt mustig och god "dopp i grytan". Någon som kan tipsa om vilken kryddblandning som kan passa? 1 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Wangthong Inlagd Fredag kl 12:19 Dela Inlagd Fredag kl 12:19 5 timmar sedan, skrev lasseiudon: Suck, jag har slarvat bort mammas gamla recept på Julskinka i ugnen! Det handlade om att gnida in skinkan med en stor kryddblandning och sedan vira in allt i folie och tillaga på låg värme i lång tid. Resultatet blev en kanongod skinka och framförallt fick man en väldigt mustig och god "dopp i grytan". Någon som kan tipsa om vilken kryddblandning som kan passa? Dopp i gryta är dotterns och min favorit under julen. Men sista tiden har vi fuskat med blötan i dopp i gryta korvar. Inte alls att jämföra med riktig dopp på spat från egen beredning av julskinka. 4 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
kycklingen Inlagd 5 timmar sedan Dela Inlagd 5 timmar sedan Ett exempel är Kryddnejlika, kryddpeppar, rivet apelsin skal. 2 Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.
Du måste vara medlem för att kommentera på forumet
Registrera dig
Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!
Registrera dig på forumetLogga in
Har du redan ett medlemskap? Logga in här.
Logga in nu