Jump to content
IGNORERAD

Vad åt Ni idag? Bildtråd.


Swemag

Recommended Posts

Inlagd (ändrad)
2 timmar sedan, skrev navion hispania:

På besök I Chalong och då får det bli ett beprövat kort Kan Eang.  Bra service , fin atmosfär med utskit över chalongbay och smakar jäkligt bra. 50 år fyller dom, har nog käkat där till och från i 35 av dessa kanske  mest på 2 an .

 

20240415_194920.jpg

20240415_192113.jpg

20240415_190847.jpg

20240415_191008.jpg

20240415_190317.jpg

20240415_190056.jpg

20240415_190101.jpg

20240415_184803.jpg

Imorgon vankas en fin buffé på papperstallrik på PP bar. Mitt emot Icon.

Ändrades av rolba
  • Ge karma 2
Link to comment
Dela på andra sajter

8 timmar sedan, skrev rolba:

Känns som evigheter sedan man skottade i sig en pasta carbonara. 

 

20240415_145325.jpg

Påminner lite om en Carbonara!

 

 

 

MVH

  • Ge karma 2

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

Då får man se om man lever imorgon. Käkade detta. Får se om hon professorn som brukar prata om matlådor och skärbrädor får rätt. I så fall är detta mitt sista inlägg.

20240416_113857.jpg.133d766110ba49c1544951cd6fa1e234.jpg

Kana moo grop, som inhandlades igår utmed raggarrundan där säkert ett tusental diselbilar passerade några meter ifrån "köket". Sedan förvarades matlådan på flaket i 30-38 graders värme i ca 5 timmar, därefter kyl i 11 timmar och micro någon minut.

  • Ge karma 4
  • Haha 10
Link to comment
Dela på andra sajter

15 timmar sedan, skrev Tommy:

Påminner lite om en Carbonara!

 

 

 

MVH

Den kostar säkert mer än 89 Baht. 😇

  • Haha 2
Link to comment
Dela på andra sajter

3 timmar sedan, skrev gorjos:

Då får man se om man lever imorgon. Käkade detta. Får se om hon professorn som brukar prata om matlådor och skärbrädor får rätt. I så fall är detta mitt sista inlägg.

20240416_113857.jpg.133d766110ba49c1544951cd6fa1e234.jpg

Kana moo grop, som inhandlades igår utmed raggarrundan där säkert ett tusental diselbilar passerade några meter ifrån "köket". Sedan förvarades matlådan på flaket i 30-38 graders värme i ca 5 timmar, därefter kyl i 11 timmar och micro någon minut.

Vila i frid. 😎

  • Haha 2
Link to comment
Dela på andra sajter

65Selander
1 timme sedan, skrev rolba:

Svårbantat här på PP bar. 

20240416_181236.jpg.237e8ba608408b6f547c0401e2ff9e5b.jpg20240416_181415.jpg.be8cfcdd063d94f3888f6b88d299b54f.jpg

 

Kan inte fatta att det är gratis, det är ju rena drömmen för snåljåparna... 😉

  • Ge karma 2
  • Haha 1
Link to comment
Dela på andra sajter

2 timmar sedan, skrev 65Selander:

Kan inte fatta att det är gratis, det är ju rena drömmen för snåljåparna... 😉

Ja, det är ett par som kommer dit och tar en soda eller läsk och sen sitter och skottar i sig i en timme.

Jag hade min billigaste nota på mannaminne idag. Endast 710 Baht plus 40 i tip. Sen var det en som ville ha en 50-lapp i BH:n så det blev 800 jämt.

  • Ge karma 3
  • Haha 13
Link to comment
Dela på andra sajter

Inlagd (ändrad)
14 timmar sedan, skrev apknug:

De flesta som äter "carbonara" i Thailand med Emborg Cooking "cream", "ham" från en plastpåse och en "cheese" som aldrig har sett en ko eller annat mjökdjur bör påminnas.

 

Som av en händelse som sände Thomas Tengby ett avsnitt av meny som handlade om just Carbonara alldeles nyss.

 

"Med grädde eller utan? Guanciale eller pancetta? Vad är en riktig carbonara? Mikael Bror Näslund och Jesper Borgenstrand har gjort en bok med bara carbonara-recept. Bland annat ett norrländskt."

 

https://sverigesradio.se/avsnitt/den-akta-carbonaran-finns-inte

 

Jag gör en "Svenne-Carbonara" till buffén ibland, med bland annat bacon, svartpeppar och grädde (som många svenskar tycker att det skall vara)!

Fördelen med bacon är att det blir jättegott, fördelen med grädde är att om man lagar carbonara, på rätt sätt, så måste den serveras och ätas direkt, annars blir det en trist klump av pasta rätt snart, äggen koagulerar och det blir inge vidare...

 

Med grädde så håller den sig i fin form under varmhållning, det är inte en "Äkta Carbonara" men smakar fint och är krämig!

 

 

MVH

Ändrades av Tommy
  • Ge karma 7

"There is an eagle in me that wants to soar, and there is a hippopotamus in me that wants to wallow in the mud."

Link to comment
Dela på andra sajter

23 timmar sedan, skrev gorjos:

Då får man se om man lever imorgon. Käkade detta. Får se om hon professorn som brukar prata om matlådor och skärbrädor får rätt. I så fall är detta mitt sista inlägg.

20240416_113857.jpg.133d766110ba49c1544951cd6fa1e234.jpg

Kana moo grop, som inhandlades igår utmed raggarrundan där säkert ett tusental diselbilar passerade några meter ifrån "köket". Sedan förvarades matlådan på flaket i 30-38 graders värme i ca 5 timmar, därefter kyl i 11 timmar och micro någon minut.

Får göra några besvikna, men mår alldeles utmärkt idag, inte ens lite magknip. Nu tillbaka med normalt arbete.20240417_112501.jpg.3f47d57658811f2913301e612fd8d53f.jpg

Frugan kollar att allt är med på denna leveransen.

  • Ge karma 8
Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...