andrejsdenruskige Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Det är lördag, fint väder och jag tog en tidig middag. Lördag är ju en daga som ska vara fylld av lyx och det är just det som detta är. P.g.a att mitt matförråd är fullt av diverse läckerheter så krävs det en enorm ryggrad för att inte gå och nalla från förrådet och laga till ett nytt gastronomisk under. Efter min p-i-p tidigare idag så har jag sneglat på skafferiet. Jag kan inte motstå läckerheterna som vilar där. Det måste dras igång med kvällslyx. Till detta har vi användning av samma maskin som tidigare. Nya vred ska användas. Inställningarna: Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd April 26, 2014 Trådstartare Dela Inlagd April 26, 2014 Nu djävlar! En omtalad maträtt på detta forum. Skjuten av jägaren förra veckan. Pizzadjuret har bäst smak så här på vårkanten då den byter bort vinterskinnet. Skinnet lossnar utan den minsta ansträngning. Man märker att vinterskinnet är borta. Nu är den filéad och färdig för ugnen. Detta är dock en livetråd så ni får vänta tills ugnen blivit varm innan jag fortsätter. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd April 26, 2014 Trådstartare Dela Inlagd April 26, 2014 Nu väller röken ut ur ugnen. Det är ett tecken på att lagom värme har uppnåtts. Här använd galler för att lufta hela pizzadjuret och få fram aromer och den unika smak som djuret har. Nu väntar vi en stund till. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
M33 Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Nu väller röken ut ur ugnen. Det är ett tecken på att lagom värme har uppnåtts. Här använd galler för att lufta hela pizzadjuret och få fram aromer och den unika smak som djuret har. Nu väntar vi en stund till. amazing! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Benriach Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Usch, man ser ju blodet från det stackars skjutna djuret... Det fanns ett Sverige innan ekomjölken... Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd April 26, 2014 Trådstartare Dela Inlagd April 26, 2014 Grannen var inte hemma. Normalt sett så kommer dom och knackar på dörren och säger "Jag tror nog att maten din är färdig". Det var nära på att det sket sig men jag var uppmärksam på röken så allt gick bra. Färdig rätt. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Kötthandlarn Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Nu väller röken ut ur ugnen. Det är ett tecken på att lagom värme har uppnåtts. Här använd galler för att lufta hela pizzadjuret och få fram aromer och den unika smak som djuret har. Nu väntar vi en stund till. Ha ha ha, helt underbart... Det finns ingen dag som är så dålig att den inte kan bli sämre! Livet är bara ett väntrum på döden! Det är aldrig försent att ge upp! Ett försök är det första steget till ett misslyckande! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Gorocco Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Är det en La Falu Sette, pizza med falukorv, en svensk klassiker. För att få den som vedugnsbakad pizza kan man med lätthet slänga in ett vedträ i ugnen med, bara ett tips från coachen. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd April 26, 2014 Trådstartare Dela Inlagd April 26, 2014 Är det en La Falu Sette, pizza med falukorv, en svensk klassiker. För att få den som vedugnsbakad pizza kan man med lätthet slänga in ett vedträ i ugnen med, bara ett tips från coachen. Brukar kasta in en bibel i ugnen. Då blir den gudomligt god. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
M33 Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Tycker P3 kan stänga alla matlagningstrådar nu, finns ju inget som kan toppa detta ändå. Jag tar av mig byxorna och säger grattis till folket som har fått möjligheten att uppleva dessa top notch rätter Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Avregistrerad clion Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Ha ha ha, helt underbart... ja det är en rolig hemlis varför inte visa nunan När jag väl hade lyckats kravla mig upp från golvet, efter att jag trillade av stolen när jag läste i mattråden. Ja, då går man in här och läser... Nu ligger jag på golvet och skriver eftersom du lyckades chockera mig ytterligare en gång. Men den här gången fick jag datorn med mig i fallet. anrejsdenruskige Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Soengsang Inlagd April 26, 2014 Dela Inlagd April 26, 2014 Det är med stor tillförsikt jag ser fram mot sommaren och ett eventuellt besök av Gordon James Ramsays överman, kanske man kan få sig en kvalificerad lektion av de gastronomiska geniet andrejsdenruskige då på potatiskullen, jag lovar att hålla med läckerheter som laokao och liknande i den mängd som behövs! Det är helt ok att ha en annan åsikt än mig, jag kan inte tvinga DIG att ha rätt! Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
andrejsdenruskige Inlagd April 26, 2014 Trådstartare Dela Inlagd April 26, 2014 Det är med stor tillförsikt jag ser fram mot sommaren och ett eventuellt besök av Gordon James Ramsays överman, kanske man kan få sig en kvalificerad lektion av de gastronomiska geniet andrejsdenruskige då på potatiskullen, jag lovar att hålla med läckerheter som laokao och liknande i den mängd som behövs! Jag har en laokao marinerad limpa på min repertoar. En frukost som heter duga. Link to comment Dela på andra sajter More sharing options...
Recommended Posts
Arkiverad
Denna tråd är arkiverad och kan inte skrivas i.