Jump to content
IGNORERAD

Rödbetor / Ketchup


Bihanget

  

22 röster

  1. 1. Inlagda, vad föredrar du ?

    • Hem inlagda
      8
    • Köpta
      14
    • Nyplockade
      3
    • Gamla
      1


Recommended Posts

  • Svar 40
  • Skapad
  • Senaste svaret

Mest aktiva i denna tråd

  • Sam sip sam

    7

  • ban99arne

    6

  • svampen

    6

  • Odin

    5

Mest aktiva i denna tråd

Inlagda bilder

post-6790-0-53068500-1393553875_thumb.jp

 

 

Särskilt när man ska tugga i sig en leverpastejmacka

 

 

post-6790-0-82044400-1393553891_thumb.jp

 

 

 

 

 

För vem f*n vill ha rödbetor ovanpå leverpastejen :ahh:

Tycker INTE om dom som kan allt om allt  :fie:

Link to comment
Dela på andra sajter

För vem f*n vill ha rödbetor ovanpå leverpastejen

 

Finns säkert någon som gillar det också, Stefan tycker ju om rödbetor till Jansson vilket jag inte provat men tror mig ej tycka om (jag kan ju tycka annorlunda om jag smakar det), och alla har olika tycke o smak. Ingen kan säga att din smak är fel, det kan bara du själv avgöra. :thumbsup:

 

Mvh

BBJ

:wai:

Nytt år - nya möjligheter!

Link to comment
Dela på andra sajter

:patsak: 

attachicon.gifIMG_0741.JPG

 

 

Särskilt när man ska tugga i sig en leverpastejmacka

 

 

attachicon.gifIMG_0742.JPG

 

 

 

 

 

För vem f*n vill ha rödbetor ovanpå leverpastejen :ahh:

danskar bla ,men dom har ju iofs riktig leverpastej

Ändrades av Sam sip sam
Link to comment
Dela på andra sajter

:14: hemlagad ketrchup är ju det bästa naturligtvis så jag röstade på det  

Ändrades av Sam sip sam
Link to comment
Dela på andra sajter

Finns säkert någon som gillar det också, Stefan tycker ju om rödbetor till Jansson vilket jag inte provat men tror mig ej tycka om (jag kan ju tycka annorlunda om jag smakar det), och alla har olika tycke o smak. Ingen kan säga att din smak är fel, det kan bara du själv avgöra. :thumbsup:

 

Mvh

BBJ

:wai:

Visst ska det vara gurkor till leverpastej och rodbetor till sylta och jansson men det går även bra med  lingonsylt  till jansson och bruna bonor.

BTT-IDOL OCH BITTERFITTA.

Link to comment
Dela på andra sajter

Visst ska det vara gurkor till leverpastej och rodbetor till sylta och jansson men det går även bra med  lingonsylt  till jansson och bruna bonor.

ja man kan ju blanda lite efter tycke och smak :thumbsup: huvudsaken man tycker det är gott och "hemgjort " ha ha

Link to comment
Dela på andra sajter

Visst ska det vara gurkor till leverpastej och rodbetor till sylta och jansson men det går även bra med  lingonsylt  till jansson och bruna bonor.

 

o jag som tyckte du verkade vara helt normal när vi träffades för inte så länge sen....... :crazy:

Link to comment
Dela på andra sajter

Visst ska det vara gurkor till leverpastej och rodbetor till sylta och jansson men det går även bra med  lingonsylt  till jansson och bruna bonor.

 

 

 

 

 

Det var det jag menade med alla har en egen smak, men nu får nog Stefan sitta vid eget bord iaf :giggle:

 

Men jag slutar inte följa Stefans tråd iaf, han har liknande smak som jag i mycket annat har jag sett där :nyam:

 

Mvh

BBJ

:av-109998:

Nytt år - nya möjligheter!

Link to comment
Dela på andra sajter

o jag som tyckte du verkade vara helt normal när vi träffades för inte så länge sen.... :crazy:

Ja tänk vad en resa till Udon och en ny bekantskapkrets kan gora med en människa :thumbsup:  :giggle:  :whoco5: 

Det var nog Pizzeriabesoket och min springnota som forändrade mig :crazy: 

BTT-IDOL OCH BITTERFITTA.

Link to comment
Dela på andra sajter

Two Lions har också ketchrup

post-5552-0-54243000-1393566707_thumb.jp

Citat: Kim;;Funderar ibland på vad det egentligen är som gör att din, Gorrocos, Luke the drifter, Gusings mfl vistelser i Isaan verkar så trevliga jämfört med t ex Joe's och några andras mer tråkiga?  Skriftlig Ursäkt ?

Link to comment
Dela på andra sajter

Prova Lidl nästa gång ni ska köpa inlagd saltgurka de brukar ha ett flertal sorter. Själv gillar jag den som ar skivad på längden :thumbsup:

Även god leverpastej finns för att inte tala om alla goda tyska och österikiska skinkor och korvar

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience"

Link to comment
Dela på andra sajter

Prova Lidl nästa gång ni ska köpa inlagd saltgurka de brukar ha ett flertal sorter. Själv gillar jag den som ar skivad på längden :thumbsup:

Även god leverpastej finns för att inte tala om alla goda tyska och österikiska skinkor och korvar

 

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här... Men... Lidl har jävligt bra korvar, hög kötthalt å bra råvaror... Inte lika bra som Hellströms, men bra.

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

De där ketchupflaskorna ser väldigt slitna ut för att vara nästan(?) fulla...

Det fanns ett Sverige innan ekomjölken...

Link to comment
Dela på andra sajter

Visst ska det vara gurkor till leverpastej och rodbetor till sylta och jansson men det går även bra med  lingonsylt  till jansson och bruna bonor.

 

Mja, man får ha väldigt mycket lingon till blandningen jansson och bruna böner.

Ändrades av ban99arne
Link to comment
Dela på andra sajter

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här... Men... Lidl har jävligt bra korvar, hög kötthalt å bra råvaror... Inte lika bra som Hellströms, men bra.

 

Även Lidls skjortor och filsingar håller spitzenklasse, helt i klass med Rusta.

Ändrades av ban99arne
Link to comment
Dela på andra sajter

De där ketchupflaskorna ser väldigt slitna ut för att vara nästan(?) fulla...

Jupp är nog påfyllda med Felix

Enis

"Om du inte är en elefant, försök inte bajsa som en..."

Link to comment
Dela på andra sajter

 

Mja, man får ha väldigt mycket lingon till blandning av jansson och bruna böner.

 

Lingon,Jansson & Bruna Bönor bjud inte in Mig!!!

Örebro Sportklubb Ösk!

Link to comment
Dela på andra sajter

Även Lidls skjortor och filsingar håller spitzenklasse, helt i klass med Rusta.

 

Jasså säger du det, jag har aldrig varit på Rusta. Men säger du det så är det säkert så.

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

Jasså säger du det, jag har aldrig varit på Rusta. Men säger du det så är det säkert så.

 

Ja, Rusta är ju lite dyrare förståss men smakar det så kostar det.

Link to comment
Dela på andra sajter

Ja, Rusta är ju lite dyrare förståss men smakar det så kostar det.

 

Ok kallingarna å skjortorna smakar bättre på Rusta menar du?

Du kan aldrig bromsa dej ur en uppförsbacke.

Link to comment
Dela på andra sajter

Registrera dig eller logga in för att kommentera
och se bilderna på riktigt.

Du måste vara medlem för att kommentera på forumet

Registrera dig

Registrera ett medlemskap. Lätt gjort...!

Registrera dig på forumet

Logga in

Har du redan ett medlemskap? Logga in här.

Logga in nu
Hem
Nytt
Logga in

Logga in



×
×
×
  • Skapa ny...